WorldPress haltuun kesäkuun helteessä

Tänään päätin rohkaistua, ja laittaa lopultakin someen jakoon tiedon, että sivuni ovat nyt auki. Ovathan sivut olleet oikeasti auki jo muutaman viikon, mutta olen vasta nyt saanut sinne sen verran tavaraa, että kehtaa esitellä.

Pyrin päivittämään sivuja tasaiseen tahtiin. WorldPress on minulle vielä sen verran uusi julkaisualusta, ettei sen käyttö suju kovin sutjakkaasti. En osaa esimerkiksi vielä laittaa novelleja esiin erillisinä, vaan ne ovat ikävästi pötkössä. Yksi novelleistani on pujahtanut Taiteilija-otsikon alle, muut löytyvät kohdasta Novellit, ja niitä on tulossa sinne lisää. Lupaan parannusta novellien lukukokemukseen viimeistään elokuussa.

Hienoa, jos jaksat kuitenkin käydä katsomassa. Olisin myös todella iloinen kommenteista.

Tänään on hurja helle, melkein +30. Siirsin konttorini varjon alle pihapaviljongiin, ja yritän ankarasti sukeltaa WorldPressin saloihin.

Kommentit on suljettu.