Nyt on jo syyskesä

Sain Siiriltä upean kuvan syntymäpäivälahjaksi. Se päätyy pian uuteen käyntikorttiini.
Nyt vain näille välineille töitä.

Elokuun puoliväli lähestyy. Minne se kesä taas luikahti? On harmaa päivä. Välillä vihmoo lämmintä sadetta, ja ukkonen jyrisee. Helteet ja aurinko ovat kadonneet.

Pimenevät illat ovat ihania. Sytytän kohta illalla ensimmäisen kynttilän kevään jälkeen. Syksyn tulo tuo reipasta ryhtiä elämään. Aloittelen freetoimittajan töitä.  Tänään lähti kolme sähköpostia juttuideoineen ja esittelyineen eteenpäin. Tien raivaus ei ole helppoa, mutta jostainhan se on aloitettava. Onneksi yrityspuolelle on tulossa yksi varma keikka, joten ei tässä ihan tyhjän päälle jäädä odottelemaan.

Kunhan ehdin, laitan kesämuistot Swayhin, ja linkkaan sen näille sivuilleni. Kasapäin kuviakin odottaa käsittelyä ja siirtoa sivuille. Jos sade jatkuu samaan tahtiin, istun mielelläni sisällä ja teen rästityöt pois käsistä.

Kotisivuni ovat olleet kesän ajan hävettävän vähällä huomiolla. Korjasin vähän tilannetta tänään ja lisäsin kaksi uutta novellia. Valitsin Sininen ja punainen -novellin siksi, että vietän syyskuun ensimmäisen viikon Kalajoella. Olin siellä viimeksi melkein 20 vuotta sitten. Sinisen ja punaisen -aihe tarttui sieltä mukaan. 

Natalia on tarinana rajumpi. Yhdenkään pikkutytön ei pitäisi kohdata samaa mitä Natalia joutui kokemaan.

En ole vielä saanut teknistä apua novellien asetteluun, joten ne ovat edelleen ikävästi yhdessä pötkössä. Pyydän sitä anteeksi. Olen silti todella iloinen, jos tekstini löytävät yhdenkin lukijan.

Omenat kypsyvät ja Omenawarkaus lähestyy. Tapahtuma tuo mukavasti pientä puuhaa lähiviikkoihin. Kaikki suunnitelmat ovat rullanneet ainakin tähän asti yhtä reippaasti kuin omena alamäessä. Tästä se lähtee, syksy.

Tässä on Sway meidän kesästä 2019: https://sway.office.com/HniVlQZDEysExGm3?ref=Link